Se suspèn l'activitat grupal amb gent gran al Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera

Per indicació del Departament de Salut de la Generalitat i de Creu Roja a Catalunya

Una de les activitats amb gent gran al Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera
Una de les activitats amb gent gran al Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
NacióDigital
11 de març del 2020
Actualitzat a les 16:16h
El Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera, gestionat per Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, ha decidit suspendre, fins a nou avís, totes les activitats que es porten a terme amb les persones grans atenent a les indicacions que e4ls han fet arribar tant des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com des de Creu Roja a Catalunya com una mesura de prevenció a no contraure el coronavirus amb un sector de risc.

Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny també ha informat que els tallers de memòria que es fan amb gent gran cada dilluns a la tarda a Can Ramis de Sant Celoni també se suspenen per la mateixa raó.

En un comunicat de Creu Roja s'assenyala que aquestes indicacions també serveixen per qactivitats grupals amb infants i es remarca que els equips tècnics que estan afectats per aquesta situació, han de donar suport a tota l'atenció que estan fent des dels centres de contacte i cobrir el màxim. Així mateix, els centres de contacte són una bona oportunitat per incorporar voluntariat a totes les Assemblees locals.

Hi haurà ampliació