Les dones de Santa Maria de Palautordera fan sentir la seva veu

Han creat una acció musical en un projecte transversal entre l'Escola Municipal de Música, Serveis Socials, Igualtat de Gènere i Ensenyament de l'Ajuntament

Les dones de Santa Maria de Palautordera han fet sentir la seva veu
Les dones de Santa Maria de Palautordera han fet sentir la seva veu | Jordi Purtí
Redacció
08 de març del 2020
Actualitzat a les 21:49h
Fem sentir la nostra veu! és un projecte que s'ha portat a terme amb les Àrees de Serveis Socials, Igualtat de Gènere i Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en el que l'Escola Municipal de Música ha engegat un projecte adreçat a totes les dones per construir d'una manera col·laborativa una acció musical.

Des del mes de gener fins ara el mes de març s'han fet trobades els dilluns a la tarda per poder compartir la seva creació el Dia Internacional de les Dones, gràcies a l'impuls de Sònia Anton i Ariadna Ruíz, professores de l'Escola Municipal de Música, han explicat com s'ha gestat el projecte.

"Teníem ganes d'impulsar alguna cosa relacionada amb les dones i per les dones i la intenció de crear un cor de dones, un projecte que no estava tancat i que amb les reunions transversals amb les àrees de l'Ajuntament hem pogut estrenar-ho aquest 8M".

En total hi han participat nou dones que han presentat l'espectacle aquest diumenge 8 de març, en el marc de les activitats programades a Santa Maria de Palautordera per celebrar el Dia Internacional de les Dones. També hi ha hagut la participació del duet Tecum Terra.

Aquest acte ha tingut lloc després de la celebració de la 2a Cursa de la Dona i la lectura del manifest reivindicatiu.

 

 

Lectura manifest el 8-M a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí

 

El duet Tecum Terra en una actuació musical el 8-M a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí