El conseller Damià Calvet presenta el Pla de Mobilitat del Vallès en l'assemblea comarcal de JuntsxCat

L'acte va tenir lloc a Les Franqueses del Vallès amb l'assistència de diversos alcaldes i regidors del Baix Montseny

Damià Calvet ha explicat el Pla de Mobilitat del Vallès Oriental a Les Franqueses
Damià Calvet ha explicat el Pla de Mobilitat del Vallès Oriental a Les Franqueses | Jaume Ventura
Redacció
06 de març del 2020
Actualitzat a les 17:10h
La sala d'actes del Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès va acollir dimecres al vespre l'assemblea de Junts per Catalunya al Vallès Oriental que va comptar amb una setantena d'alcaldes, regidors i diversos càrrecs de la formació política, entre els quals una nodrida presència de diversos alcaldes i regidors dels municipis del Baix Montseny. El conseller Damià Calvet va ser el principal convidat a l'acte.

Sobre la taula diversos temes. Per una banda el desig dels càrrecs electes que el partit s'acabi de posar a lloc després de tot el que s'ha viscut els últims mesos, segons va explicar el president comarcal, Xavier Martínez.

Per altra banda, l'acte va servir perquè el conseller de Territori, Damià Calvet, expliqués als presents el Pla de Mobilitat del Vallès Oriental que, en aquests moments, en fase d'informació pública i que haurà de significar la millora a la mobilitat. De fet, al Vallès Oriental s'hi defineixen una setantena d'actuacions als dos vallesos de les quals 39 correspondran al Vallès Oriental, amb horitzó 2026 i una inversió de 2.500 milions d'euros.

Un pla específic per la comarca on es detallen pla específic per la comarca on es detallen les actuacions a mig i llarg termini apostant per una millor mobilitat sostenible dirigida a persones i mercaderies. En temes ferroviàris es contempla perllongar la línia R8 fins a Sant celoni, en l'eix de mobilitat a peu i bicicleta hi ha actuacions a Llinars del Vallès i Sant Celoni, entre d'altres.