religió

«Veniu a mi. La Passió de Llinars», explicada des d'un punt de vista femení

Till-Tall, grup de teatre l'ha representarà els dies 28 i 29 de març i 4 i 5 d'abril de 2020

per Redacció, 3 de març de 2020 a les 17:02 |
Reyes Barragán, guionista i directora de La Passió de Llinars, assenyala elo cartell de l'edició de l'any 2020 | Grup Till-Tall Teatre
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès ja fa dies que està promocionanht una nova edició de la representació de Veniu a mi. La Passió de Llinars, sense cap mena de dubte la més significativa de les que es puguin representar al Baix Montseny. Una Passió, amb guió i direcció de Reyes Barragán, escrita amb llenguatge fresc, actual i amb el tret diferencial que s'explica des d'un punt de vista femení.

La Passió de Llinars del Vallès aconsegueix un apropament entre el públic i els actors que permet descobrir de nou el missatge original de Jesús. Té, doncs, un aire de primer anunci cristià que li proporciona novetat i actualitat.


Es representarà al Teatre Auditori de Llinars del Vallès els dies 28 i 29 de març i 4 i 5 d'abril de 2020.

Les actrius i els actors de Veniu a mi. La Passió de Llinars expliquen el que per elles i ells és participar en la representació de Llinars del Vallès.  

La Passió de Llinars, una Passió diferent (Reyes Barragán)

Galeria de fotos 

 

Participació