Detingut un jove per diversos robatoris a interior de vehicles a Sant Celoni

Els lladres, en ser sorpresos, es van deixar una sèrie d'objectes sostrets que els van relacionar amb altres robatoris

Redacció
28 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:56h
Vidre tancat per cometre un robatori en un vehicle a Sant Celoni Foto: Mossos Esquadra

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sant Celoni van detenir el dia 25 de febrer un jove de 22 anys, veí de Sant Esteve de Palautordera, com a presumpte autor de diversos delictes de robatori a interior de vehicle comesos a Sant Celoni.
 
Els fets es van produir la matinada del dia 25 de febrer quan una persona va alertar que dos joves li havien trencat la finestra del seu vehicle. Als pocs minuts, una patrulla de mossos va contactar amb la víctima i aquesta els va mostrar els danys, els va informar que no li havien sostret res, ja que en ser sorpresos havien fugit ràpidament i s'havien deixat una sèrie d'objectes dins el seu vehicle.
 
Arran d'aquests fets i amb la informació aportada pels testimonis i la Policia Local de Sant Celoni es va iniciar una investigació que va determinar que els objectes abandonats pels lladres en la seva fugida era el botí que havien aconseguit en altres robatoris a interior de vehicles comesos la mateixa nit i a escassos metres d'on van ser recuperats.
 
Amb la investigació es va identificar un dels autors dels robatoris que va ser detingut la tarda del dia 27 de febrer. Es dona la circumstància que en el moment de la detenció anava vestit amb la mateixa que roba que duia la nit que va cometre els robatoris.
 
El dia 28 de febrer el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta a l'espera de poder identificar i detenir el segon autor dels fets.
 
Arxivat a