parc natural del Montseny

Nous vehicles híbrids per a la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Actualment, la flota està integrada per un total de 107 vehicles, dels quals 14 son vehicles híbrids i tres son vehicles elèctrics.

per Redacció , 25 de febrer de 2020 a les 11:50 |
Nova flota de vehicles híbrids per a la Xarxa de Parcs Naturals | Diputació Barcelonaq
La Diputació de Barcelona ha incorporat 11 nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Xarxa de Parcs Naturals, que substituiran altres 11 vehicles més vells i contaminants que estaven en servei. Es tracta de vehicles SUV Kia Niro Híbrid automàtics. Els vehicles han estat presentats pel diputat de Mobilitat, Espais Naturals  Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.
 

El diputat Tarísn ha destacat el pla de renovació que s'està realitzant al conjunt de la flota de vehicles que donen servei al conjunt dels 12 espais naturals inclosos a la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Actualment, la flota està integrada per un total de 107 vehicles, dels quals 14 son vehicles híbrids i tres son vehicles elèctrics.

La renovació total de la flota de vehicles de parcs es realitzarà per etapes, fins aconseguir que la seva totalitat estigui formada per vehicles híbrids i elèctrics, i contribuir a la reducció d'emissions de CO2.

 
 

 

Participació