La comparsa d'Arbúcies, Les Vikingues, 3r premi de la rua de Carnaval

Més de 150 nens i nenes van participar al Carnaval infantil de diumenge a la tarda

Tercer premi de la rua de Carnaval 2020 d'Arbúcies
Tercer premi de la rua de Carnaval 2020 d'Arbúcies | AJA
Redacció
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:57h
El Carnaval infantil de diumenge a la tarda, va posar el punt final a un cap de setmana de gresca i disbauxa, que va començar el divendres a la tarda amb les rues de les escoles pels carrers d'Arbúcies.
 
El divendres a la nit, la festa va seguir amb la desfilada de les sis comparses que van participar a la rua de Carnaval pels carrers Camprodon i Pont davant de desenes d'arbuciencs i arbucienques. Segons la valoració del jurat, la disfressa Ushuru kwa Afrika, de la colla Érase una vez de Fogars de la Selva es va endur el primer premi; la colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea amb la disfressa Metamorfosi, el segon premi; Les vinkingues de la colla Free Style d’Arbúcies va fer-se amb el tercer premi; i, finalment, el premi del Comerç d'Arbúcies va emportar-se'l la disfressa El fons del mar, de la colla Rolofe de Santa Coloma de Farners.

La regidora de Festes, Judit Prat, ha assenyalat: "Un 10 per les comparses, i vull agrair a tots els participants l'esforç i les ganes per fer gaudir als arbuciencs. Esperem que l'any vinent siguem més i l'espectacle pugui ser, fins i tot, millor que aquest".
 
Un cop entregats els premis, la festa va seguir amb la nit musical a càrrec de l'Associació de Festes Joves, que van fer gaudir de valent als joves amb el concert dels Waikiki i el Dj Ciskela. En aquest sentit, Prat ha dit: "Tot i els típics incidents de qualsevol festa, el Carnaval va sortir molt bé gràcies a l'Associació de Festes Joves, ja que sense ells no seria possible". Tanmateix, la regidoria afegeix: "Des d'aquí faig una crida a la responsabilitat de cadascú, calma i a gaudir de les festes".
 
Finalment, el diumenge a la tarda, més de 150 nens i nenes van poder passar-s’ho bé amb l’espectacle Kids and dance. “El Carnaval infantil ha reunit a moltes nenes i nens que s'ho han passat d'allò més bé al ritme de la música i menjant coca de xocolata amb els amics”, ha explicat la regidora, que també agraeix a les regidores i regidors del Ple dels Infants per la seva ajuda a l’hora de repartir la coca.
 
Arxivat a