temporal gloria

Crida per retirar els residus de la riera de Vallgorguina arrossegats pel temporal Gloria

El dia previst és el diumenge 8 de març

per Redacció , 20 de febrer de 2020 a les 15:26 |
Estat actual de la riera de Vallgorguina | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un mes després d'haver patit les conseqüencies del temporal Gloria, la riera de Vallgorguina presenta un estat d'embrutiment elevat. Especialment a la zona del Pla del Forn, un entorn mediambiental privilegiat on li calen unes bones condicions de manteniment. És per això que es fa una crida als veïns i veïnes de Vallgorguina per poder portar a terme una acció de neteja de tots els residus que han aflorat i que encara ara hi són ben visible.

En aquest sentit, es vol deixar passar un temps prudencial esperant que les condicionsa de seguretat per accedir-hi siguin les adients i el cabal de la riera hagi disminuït. La data marcada al calendari per fer-ho efectiu és el dia 8 de març a les 9 del matí. El punt de trobada s'ha destinat al davant de la depuradora del Pla  del Forn. Qui desitgi participar-hi pot apuntar-se a l'Ajuntament o bé trucar al telèfon 93867 9125.

 

Participació