La PAHC Baix Montseny fa una crida per aturar un desnonament a Breda

L'afectada és una senyora de 87 anys

Aquesta imatge es pot tornar a repetir davant la casa de l'Emilia
Aquesta imatge es pot tornar a repetir davant la casa de l'Emilia | CUP Breda
Redacció
17 de febrer del 2020
Actualitzat el 27 de febrer a la 13:46h
Evitar que l'Emilia, una senyora de 78 anys, sigui desnonada i es quedi al carrer és el motiu de la crida que ha fet la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Baix Montseny perquè aquest dijous 20 de febrer tothom qui pugui es concentri davant del número 46 de l'Avinguda Mossèn Ribot de Breda, amb el lema #lemiliaesqueda a dos quarts de nou del matí. De fet, aquesta és la segona vegada en pocs mesos que s'intenta desnonar aquesta senyora. La pressió popular ja ho va impedir el passat mes de novembre.

Els darrers mesos la PAHC Baix Montseny i altres plataformes i associacions en defensa per l'habitatge han hagut de fer front a l'intent de desnonament de diverses famílies a diferents municipis de la comarca. De fet, la PAHC el passat mes d'octubre en l'ocupació i posterior desallotjament de l'oficina del BBVA de Sant Celoni ja va anunciar que hi havia vint ordres de desnonament previstes al Baix Montseny.

De moment, s'han aturat (ajornat) quatre desnonaments a Sant Celoni, un altre a Santa Maria de Palautordera, un a Breda i un altre a Sant Pere de Vilamajor. A més, la PAHC ha recuperat el "Bloc Caliu" a Sant Celoni, un bloc propietat de la Sareb i exigeix llars socials per a les quatre famílies que ara hi conviuen.