El PSC de Sant Celoni participa al congrés comarcal del partit

Les directrius de treball de la federació socialista del Vallès Oriental durant els propers anys estan referenciades a qüestions d'ocupació, desenvolupament sostenible, policia de proximitat; sanitat i habitatge

Militats del PSC de Sant Celoni
Militats del PSC de Sant Celoni | PSC Sant Celoni i La Batllòria
Redacció
16 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:07h
Aquest darrer dissabte s'ha celebrat al Centre Cultural de Bellavista, a Les Franqueses del Vallès, el desè Congrés Comarcal del Vallès Oriental i Moianès del PSC, al qual hi han assistit una dotzena de membres del Partit Socialista de Sant Celoni i la Batllòria. La reunió, que ha congregat entorn a 250 militants i dirigents socialistes, s'ha encetat amb l'exposició de l'Informe de Gestió per part de l'executiva sortint, el qual ha rebut el vot favorable de la totalitat de la concurrència.

Seguidament, s'ha desenvolupat el debat de ressolucions, la part més important del Congrés. En aquesta, s'han votat aquells textos i esmenes que marcaran les directrius de treball de la federació socialista del Vallès Oriental durant els propers anys. S'han aprovat totes les ponències presentades, entre les quals, la d'ocupació, que s'enfoca en el disseny d'estratègies de desenvolupament sostenible i en el diàleg amb patronal i sindicats; la de seguretat, que aposta per una policia de proximitat; la de sanitat, en la qual es critica el rumb que durant els darrers anys ha portat el Govern de la Generalitat, que ha apostat per les retallades i la privatització de serveis; i la d'habitatge, que marca el rumb per a lluitar contra l'especulació i l'abús de preus potenciant el parc d'habitatge i incentivant els grans tenidors a posar els seus pisos al mercat de l'habitatge.  

Tot seguit, s'han votat els nous òrgans de govern i representació, entre els quals la nova executiva. L'acte ha finalitzat amb un discurs del Molt Honorable President de la Generalitat José Montilla que ha insuflat ànims a tots els presents per a afrontar els nous comicis a Catalunya que han de portar Miquel Iceta a la presidència de la Generalitat, i  ha demanta als alcaldes, regidors, representants i militants presents que segueixin treballant amb la mateixa empenta i il·lusió que fins ara pels seus veïns i territoris. Montilla ha apostat pel model de les tres M (més Metges, més Mestres i més Mossos) si els socialistes aconsegueixen assolir el Govern de la Generalitat.

Els socialistes celonins que han assistit al Congrés han pogut gaudir d'una jornada de debat i de política amb majúscules, i també de retrobament amb els companys i companyes socialistes d’arreu del territori.
 
 
Arxivat a