Tres establiments del Baix Montseny reben el certificat de punt d'informació turística

Formen part dels tretze del Vallès Oriental que s'emmarquen en un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona i el gestiona el Consell Comarcal

Punt d'Informació Turística de Santa Maria de Palautordera
Punt d'Informació Turística de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
15 de febrer del 2020
Tretze establiments del Vallès Oriental, entre els quals tres del Baix Montseny, han aconseguit el certificat per ser Punt d'Informació Turística de l'edició 2019. El projecte dels Punts d'Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de complementar als Serveis d'Informació, Difusió i Atenció Turística en altres punts.
 
A la demarcació de Barcelona s'està creant una xarxa '’informació turística públic-privada per donar el reconeixement formal de la tasca d'informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. 
 
El programa de Punts d'Informació turística està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que estiguin sensibilitzades i/o motivades per donar un suport d'informació turística al visitant.
 
Per formar part de de la Xarxa de Punts Informació Turística els establiments es poden beneficiar de les diferents accions del programa com ara sessions formatives o descoberta de l'entorn. La participació de qualsevol entitat al projecte és totalment gratuïta.
 
Els establiments del Baix Montseny que han aconsequit el diploma só la Biblioteca de Sant Celoni, Oficina de Turisme de Sant Celoni i Punt d’Informació Santa Maria de Palautordera. Fins el 23 de febrer estan encara obertes les inscripcions per aconseguir el certificat de 2020 adreçant-se al Servei de Turisme del Consell Comarcal.