Sanció de 4.001 euros a un veí de Sant Celoni per abocar residus al carrer

Des de començament d'any l'Ajuntament de Sant Celoni ja ha tramitat nou expedients sancionadors per abocaments incorrectes

Aquest abocamentincorrecte a Sant Celoni ha estat sancionat amb 4.001 euros
Aquest abocamentincorrecte a Sant Celoni ha estat sancionat amb 4.001 euros | AJSC
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:03h

El Grup de Proximitat de la Policia local ha pogut identificar el veí de Sant Celoni que la setmana passada va fer un gran abocament de residus fruit del buidatge d'un pis al carrer Joan Maragall, al barri de les Borrelles. L'expedient sancionador recull una sanció de 4.001 euros. L'Ajuntament de Sant Celoni recorda a la ciutadania que si detecten una conducta incívica, avisin a la Policia local 93 864 12 17 on se´ls atendrà amb la màxima confidencialitat.

Aquesata multa s'afegeix a la sanció de 1.000 euros també aquest mes de febrer a l'autor d'un abocament de material de construcció a un contenidor del carrer Esteve Mogas amb carrer Sant Martí. La Policia Local va poder identificar l'autor i iniciar el corresponent expedient sancionador. 

Des de començament d'any a Sant Celoni s'han tramitat 9 denúncies per abocaments incorrectes de mobles i brossa, caixes de cartró i material de reformes a Sant Celoni i a la Batllòria. L'Ajuntament de Sant Celoni apel·la al civisme de la ciutadania.

Arxivat a