La Batllòria

Constituït el nou Plenari del Consell de Poble de la Batllòria

El formen vint-i-una persones i s'han creat quatre Comissions i tres grups de treball

per Redacció , 12 de febrer de 2020 a les 19:30 |
Quatre comissions i tres grups de treball en el nou Consell de Poble de La Batllòria | AJSC
La nova etapa del Consell de Poble de La Batllòria s'ha iniciat formalment amb la celebració del primer plenari del període 2019-2023, composat per antics i nous membres. El plenari el formen inicialment 21 persones més 4 representants dels grups polítics municipals.

La sessió inaugural va ser el 14 de gener a la Unió Batllorienca, en el context de la qual es varen establir les omissions específiques, els grups de treball, una nova proposta aquesta, que ha de permetre una aproximació més precisa al desenvolupament de projectes concrets i el calendari anual.


Les Comissions de treball definides i persones que en formen part, són les següents:

Comissió de Cultura i Festes: Elisa Alarcón; Jordi Raig; Jordi Prat; Dídac Heredia; Verònica Díaz, Montse Morillo; Núria Ferré; Jordi Vallhonesta; Rosa Forné; Lorena Carroza; Jennifer Carroza; Agustí Muñiz.; Comissió d’Esports:Jofre Jovellar; Antoni Comajuan.; Comissió d’Educació, Comunitat i Desenvolupament: Berta Martín; Sergi Manso; Joan Ridorsa.; Comissió de Territori i Seguretat: Quim Ponce; Jordi Gómez; Quim Pagès; Sebastià Marmolejo.

Pel que fa els Grups de treball, se'n generen inicialment tres: Parc del Camí Ral, Pla d’Equipaments i Nou Consultori mèdic.

També es va procedir a l'elecció de la vicepresidència, que va recaure en Jordi Gòmez Barrero. La seva funció és presidir les sessions si mai la presidenta, Anaïs Medina, no hi pot ser present.

El dia 4 de febrer ja es va celebrar la primera sessió de la Comissió permanent, en el marc de la qual varen sorgir molts temes a treballar relacionats amb les temàtiques de les diverses comissions.

 

Participació