L'Ajuntament de Breda bonificarà un 75% les llicències d'obres relacionades amb els desperfectes dels temporals

Engloba les obres relacionades amb les ventades i el temporal Gloria

Una part de l'atrezzo del Pessebre Vivent de Breda destrossat pel vent
Una part de l'atrezzo del Pessebre Vivent de Breda destrossat pel vent | arxiu
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:06h
L'Ajuntament de Breda proposarà al proper Ple de la Corporació del mes de març una proposta de bonificació del 75% de la quota de l'impost de totes les llicències d'obres sol·licitades amb relació amb els desperfectes ocasionats per les ventades del mes d'octubre i desembre de 2019 i del temporal Gloria del passat 20, 21, 22 i 23 de gener.
 
Aquest benefici fiscal del 75% de la quota de l'impost s'aprovarà en aplicació de l'art. núm. 6 de l'Ordenança Fiscal núm. 5, de beneficis fiscals de concessió potestativa a favor d'obres declarades d'especial interès o utilitat municipal per concórrer en circumstàncies socials.
 
Es bonificaran obres que es portin a terme en teulades, façanes, garatges subterranis o qualsevol obra acreditada com a conseqüència d'aquests fenòmens meteorològics.
 
S'aplicarà a totes les obres sol·licitades des d'ara i fins el 15 de març, amb efectes retroactius en totes les que ja s'hagin efectuat. En aquest cas, es procedirà al retorn de l'import que representi aquest 75% de l'impost.