La II Cursa del Remei se celebra aquest dissabte

Enguany la distància serà de 10 quilòmetres i també hi haurà una prova per a discapacitats

Redacció
19 d'octubre del 2012
Sortida Cursa Remei 20111
Sortida Cursa Remei 20111 | Joan Borras
Sortida Cursa Remei 20111 Foto: Joan Borras

Aquest dissabte 20 d’octubre el Club Atletisme Baix Montseny organitza la II Cursa del Remei amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. La Cursa té proves per a totes les categories per edat i també es realitzarà una cursa per als discapacitats de AFADIS Baix Montseny.

A partir de les 10 hores del matí, es donaran les diferents sortides per categories programades en aquesta segona edició de la Cursa. La sortida i arribada està situada en el Parc Pau Casals i el circuit es desenvolupa pel Passeig del Remei.

La II Cursa en la categoria absoluta tindrà enguany, una distància de 10 Km, mentre que, per les altres categories la distància serà més curta d’acord amb els criteris establerts per la Federació Catalana d’Atletisme.

A les 12.30 del matí està programada la cursa per a la categoria de discapacitats on es compta amb la participació dels membres de AFADIS Baix Montseny, els quals van demostrar un gran entusiasme en la darrera activitat que van realitzar participant en la marxa de Sant Celoni.