immigració

Sant Pere de Vilamajor acollirà joves immigrants no acompanyats

Tenen entre 16 i 21 anys i arribaran al municipi el proper mes de març a través de la cooperativa d'iniciativa social Eduvic

per Redacció, 7 de febrer de 2020 a les 16:31 |
La reunió sobre els migrants sols es farà a la Fàbrica de Sant pere de Vilamajor | arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ha llogat una masia a Sant Pere de Vilamajor amb la finalitat d'instal·lar-hi una residència per a disset joves immigrants no acompanyats que actualment estant residint a Canet de Mar i es previst que es traslladin a aquest municipi del Baix Montseny el proper mes de març, mitjançant la Cooperativa d'Iniciativa Social Eduvic. La intenció és aconseguir la inserció d'aquest joves a la comarca.

I per explicar el projecte els responsables d'Eduvic han demanat a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor d'organitzar una reunió amb entitats i empreses per mirar de facilitar als joves, entre 16 i 21 anys, un lloc de treball
amb un contracte de pràctiques no laboral. Aquesta reunió està convocada per al proper dimarts 11 de febrer a les 19h a la Fàbrica.

Des del consistori també es fa una crida al municipi perquè sigui  un poble solidari amb totes aquelles persones disposades a col·laborar i ajudar a aquests joves en la seva integració a Sant Pere de Vilamajor. L'ajuntament ja ha expressat públicament el seu suport en la integració a les activitats municipals.

 

 

Participació