Carnaval 2020 a Breda

El primer premi està dotat en 400 euros, el segon en 300 euros, el tercer en 200 euros i un per a la millor disfressa individual o en parella en 100 euros

La rua de Carnaval tornarà a omplir els carrers de Breda
La rua de Carnaval tornarà a omplir els carrers de Breda | AJB
Redacció
06 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:32h
Els propers 22 i 23 de febrer Breda celebrarà una vegada més el Carnaval. El dissabte 22 tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval. A les 21.30 es farà una concentració de carrosses i comparses al carrer Gispert de Jàfer, punt d'inici del recorregut a les 22 hores. Totes les carrosses participants rebran una compensació econòmica de 100 euros. Per altra banda, la compensació per a les comparses de 10 o més persones serà de 50 euros i per a les comparses de 5 o més serà de 25 euros.

Un cop completada la rua hi haurà festa al Cercle Bredenc amb grup Balahits i DJ Jero Rodríguez. A la festa tindrà lloc el concurs de carnaval. Tots els participants faran una desfilada durant la festa. El jurat estarà composat pels membres del grup Balahits, dos membres de la Comissió de Festes i un representant de cada carrossa participant. Hi haurà diversos premiats: el primer premi està dotat en 400 euros, el segon en 300 euros, el tercer en 200 euros i un per a la millor disfressa individual o en parella en 100 euros. El premi individual o en parella quedaria desert en cas de no presentar-se un mínim de tres participants.

El termini d'inscripcions romandrà obert del 7 al 20 de febrer. Es pot tramitar a través del servei electrònic E-TRAM del web municipal. Per a més informació consultar a l'OAC de dilluns a divendres de 9 a 14h o al número de telèfon 972 870 012.

El diumenge 23 serà el torn de la cercavila infantil amb la Reina Carnestoltes. La sortida serà a les 16.30 hores de la plaça de la Vila i recorrerà el centre del poble fins el Cercle Bredenc, on es procedirà a la crema de la Reina Carnestoltes. Un cop allà hi haurà berenar per a la mainada i animació i ball amb el grup De Parranda. En tots dos casos l'entrada és gratuïta i en cas de pluja s'anirà directament al Cercle Bredenc.