El conseller Josep Bargalló inaugura l'Institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera

El titular d'Educació ha destacat que el centre educatiu és una instal·lació oberta al municipi

Redacció
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:19h
El conseller Josep Bargalló ha inaugurat a Sant Esteve de Palautordera les instal·lacions del nou institut Can Record
El conseller Josep Bargalló ha inaugurat a Sant Esteve de Palautordera les instal·lacions del nou institut Can Record | @educaciocat
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha inaugurat aquest migdia el nou edifici de l'Institut Can Record, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Daniel Fernàndez. Després de la descoberta de la placa inaugural, la comitiva ha visitat les instal·lacions del nou equipament, on ha tingut lloc els parlaments oficials. En paraules del conseller Bargalló "aquest institut és una instal·lació oberta al municipi, que no només ha de servir per l'horari lectiu".

El centre té 223 alumnes d'ESO i una plantilla de 23 professors. També ha destacat que és una instal·lació de 2.770 metres quadrats útils organitzada en dues peces en forma perpendicular. L'edifici està integrat en el paisatge del Montseny a través dels colors i els materials emprats. Pel que fa al projecte educatiu sempre ha apostat per l'aprenentatge de llengües estrangeres. El nou centre educatiu s'ha estrenat aquest curs i ha servit per substituir els mòduls prefabricats instal·lats des de l'inici de l'institut.

El conseller d'Educació ha agraït la tasca del professorat i de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. La visitat l'ha feta acompanyat del director dels Serveis Territorials d'Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó.
L'acte s'ha tancat amb una actuació de música i dansa a càrrec dels alumnes del centre.