L'assessorament a joves en l'àmbit de la mobilitat internacional s'amplia a Sant Celoni

Aquesta setmana ha començat el servei, que s’oferirà amb periodicitat mensual.

Edifici del Sax Sala on es fa l'assessorament a joves sobre mobilitat internacional
Edifici del Sax Sala on es fa l'assessorament a joves sobre mobilitat internacional | NBM / arxiu
Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:37h
El Servei d'Assessorament presencial en l'àmbit de la mobilitat internacional que es va iniciar el mes de novembre a l'Oficina Jove del Vallès Oriental ha ampliat aquest mes de gener  l'activitat i ara també s'ofereix a Sant Celoni, al Sax Sala- Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny.

El Servei de Mobilitat Internacional és un dels serveis que es duen a terme des de l'Oficina Jove del Vallès Oriental, situada a l'espai juvenil El Gra, i s'adreça a persones joves amb ganes de viure una experiència de mobilitat internacional (d'estudis, treball o voluntariat) i, igual que es fa amb altres serveis de l'oficina, aquest també es dona de manera descentralitzada.

A Sant Celoni una professional especialitzada realitza atenció i orientació individual a joves d'entre 17 i 30 anys que vulguin anar a l'estranger per motius diversos: treballar, estudiar aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d'activitats juvenils a l'estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc.

Aquells joves que vulguin informar-se sobre les diferents possibilitats que tenen de gaudir d'una estada a l'estranger, poden sol·licitar dia i hora d'assessoria personalitzada trucant al Sax Sala, al 93 867 41 75 o adreçant-s'hi personalment.

Les assessories individualitzades s'han iniciat aquest dimecres i es faran amb periodicitat mensual de 17 a 20 h.

El servei comarcal de mobilitat internacional que s'ofereix a l'espai juvenil el Gra de Granollers i que va començar al novembre té una periodicitat quinzenal i s'ofereix els dijous a la tarda de 16 a 20h. Per posar-se en contacte i reservar hora s’ha de contactar a través del telèfon 93 842 66 84 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça gra@grajove.cat o voriental@taccbcn.com o  a través dels perfils de twitter o instagram de vallesjove (@vallesjove) i  demanar hora per ser atesos de forma personalitzada. 
Arxivat a