Crowfunding d'una família de Vallgorguina per pagar els desperfectes de l'incendi a casa seva

L'incident va passar el passat dissabte 25 de gener

La casa incendiada el passat 25 de gener de 2020 a Vallgorguina
La casa incendiada el passat 25 de gener de 2020 a Vallgorguina | NBM
Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:33h

"El dissabte dia 25 de gener un incendi va destruir la casa nostra i es va endur les vides de dos dels nostres gatets. Els meus pares han perdut tota la seva vida, fotografies, documents, llibres … Encara que també el més bàsic com roba, carteres, ordinadors, mòbils, etc.". És el primer que es pot llegir a la plataforma GoFundMe on la Carlota, la filla del matrimoni afectat, ha començat una campanya de recaptació de fons on demana ajuda.

Segons les pròpies paraules de l'afectada, l'assegurança no es fa càrrec de tots els danys que han ocasionat les flames, de manera que ha decidit fer un crowdfunding que els ajudi a fer front totes les despeses que tindran per arreglar la casa i tornar a la normalitat.

"Actualment, el meu pare està de baixa a causa de fortes contusions que va rebre a l'intentar apagar les flames més d’una forta depressió". Per la seva banda, la mare tampoc es troba massa bé després de l'incident ja que "pateix un fort xoc post traumàtic i té diverses molèsties oculars i respiratòries perquè va intentar rescatar els animals i es va intoxicar amb el fum".

"Si algú pot ajudar-nos, per molt poc que sigui, estarem eternament agraïts", conclou.

Enllaç del Crowfounding: https://www.gofundme.com/f/un-incendio-nos-ha-dejado-sin-nada

Arxivat a