Els Bafta Shorts a la biblioteca L'Escorxador de Sant Celoni

El Programa BAFTA Shorts 2019 inclou vuit curtmetratges, tres d'ells d'animació, amb una durada total de 110 minuts

A la biblioteca de Sant Celoni es podran veure els Bafta Shorts
A la biblioteca de Sant Celoni es podran veure els Bafta Shorts | Diba
Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:44h
Una quarantena de biblioteques de la XBM projecten una selecció dels millors curtmetratges nominats al BAFTA Short Films 2019. Aquesta activitat ha estat organitzada pel British Council i la British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de promocionar els millors curtmetratges britànics.

El Programa BAFTA Shorts 2019 inclou vuit curtmetratges, tres d'ells d'animació, amb una durada total de 110 minuts. Els curts no són aptes per a menors de setze anys.

Els Bafta Shorts 2019 es poden veure a més de la biblioteca L'Escorxador de Sant Celoni a les biblioteques de Begues, Cabrils, Centelles, Cerdanyola del Vallès, Collbató, Corbera de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Olesa de Montserrat, Premià de Mar, Santa Coloma de Cervelló, Sant Fost de Campsentelles, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Torrelles, Vacarisses, Vallirana i Vilanova del Vallès.

Consulteu els horaris de les projeccions a les vostres biblioteques.
Més informació:
British Council

 
Arxivat a