La Clau i Gita de Bruixa projecten «Les Resilients» a Sant Celoni

Es tracta d'un documental que mostra l'escena musical feminista actual

Redacció
29 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:21h
Tràiler oficial del documental
Tràiler oficial del documental | Les Resilients


El divendres 31 de gener a les 19:30, La Clau i Gita de Bruixa projectaran el documental Les Resilients: un retrat de l'escena musical feminista a la Sala Petita de l’Ateneu. L’acte, a més, comptarà amb la presència de la directora Cristina Madrid, amb qui hi haurà un col·loqui després del documental. A més, també hi haurà un tastet musical a càrrec de Maio d’Akelarre, un dels projectes musicals que apareixen al documental.

Les Resilients és un documental que mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l'escena musical feminista que està brotant a Catalunya i a Espanya. La pel·lícula segueix a quatre projectes: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de The Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.  El film, rodat en més d'una vintena de localitzacions d'arreu d'Espanya, descobreix i visibilitza el missatge de les artistes a través d’un viatge amb els quatre grups durant els concerts i la vida quotidiana.

Des de La Clau conviden a tothom a venir a veure el documental, ja que és una oportunitat de conèixer la realitat de l’escena musical feminista i la relació entre dona i música. A la vegada, Gita de Bruixa considera l’acte una forma d’arrodonir l’inici d’una nova etapa en què volen incorporar la perspectiva de gènere a tots els espais de la societat. L’entrada tindrà un preu de 3 € pel públic general i serà gratuït per qui sigui soci de La Clau
 
Arxivat a