El Baix Montseny coordina una actuació conjunta per les afectacions del temporal Gloria

Ajuntaments del Baix Montseny i de la conca de la Tordera es reuneixen per avaluar les conseqüències del temporal

Reunió a la sala de plens de l'Ajuntaments de Sant Celoni dels alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny amb les afectacions del la llevantada sobre la taula
Reunió a la sala de plens de l'Ajuntaments de Sant Celoni dels alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny amb les afectacions del la llevantada sobre la taula | AJ Sant Celoni
Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:54h
Compartir les afectacions del temporal Gloria, valorar-les i coordinar una actuació conjunta ha estat l'objectiu de la trobada que han fet aquest matí a Sant Celoni els alcaldes, alcaldesses i representants dels ajuntaments de Breda, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Després d'aquesta trobada, s'han desplaçat a Fogars de la Selva on s'han reunit amb la resta de pobles de la conca de la Tordera, tots ells molt afectats pel pas del temporal. Durant la trobada s'ha exposat la necessitat d'una coordinació entre els municipis a l'hora de planificar les intervencions que com s'ha vist condicionen tot el territori. 

A Sant Celoni, l'ajuntament ha fet una primera valoració dels danys ocasionats pels aiguats que xifra en 2 milions d'euros. A hores d'ara se segueix treballant i atenent desperfectes a diferents punts del municipi.

A Arbúcies, tot i que avui no ha estat present a la reunió però que també forma part de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny ha quantificat els danys en 500.000 euros.