S'obre pas només pels veïns dels quilòmetres 15 al 29 de la carretera BV-5301 al Parc Natural del Montseny

Només s'hi pot circular unes hores determinades del dia

L'esllavissada en el quilòmetre 17 de la carretera BV-5103
L'esllavissada en el quilòmetre 17 de la carretera BV-5103 | Diputació de Barcelona
Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:31h
L'estat de la carretera BV-5301 continua sent una de les vies amb problemes com a conseqüència d'una esllavissada la setmana provocada pel temporal Gloria i no s'hi pot circular entre els quilòmetres 15 al 29. Tot i amb això es dona pas exclusius als veïns a unes hores determinades. al matí ente les 6 i les 8, a primera hora de la tarda entre les 13:30 i les 15:30 i a primera hora del vespre entre les 18 i les 20 h.

De tora manera els gestors del Parc Natural del Montseny recorden que la situació de la zona no és fàcil i cal anar en compte qui hi transiti ja que el terreny és inestable i hores d'ara s'està treballant per trobar vies alternatives. Com vàrem explicar la setmana passada una cinquantena de veïns de Montseny van quedar aïllat per efectes de la llevantada i trobar una solució a la carrtera era una de les demanda que feia l'alcaldessa de Montseny, Núria Masnou.

I en aquesta línia de prudència, el Parc Natural del Montseny també va fer una crida el darrer cap de setmana perquè els visitants del Montseny evitessin el vehicle i, en cas de voler anar al massís, fer-ho amb transport públic ja que hi ha moltes vies d'accés en molt males consicions.