Un parc d'oci malmès pel temporal a Arbúcies crearà un espai sobre el canvi climàtic

Aquest nou espai serà un museu a l'aire lliure que ensenyarà com queda un bosc després d'un episodi climàtic violent

Estat en què ha quedat el parc Selva de l'Aventura després del temporal
Estat en què ha quedat el parc Selva de l'Aventura després del temporal | Europa Press
Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:00h
El parc d'oci La Selva de l'Aventura, situat en un bosc del massís de Montseny, ha decidit construir un espai educatiu sobre l'emergència climàtica després d'haver patit greus desperfectes en les seves instal·lacions a causa del temporal Gloria, i ha fet una crida a institucions, entitats, organitzacions i particulars a col·laborar amb el parc en aquesta iniciativa.

La Selva de l'Aventura ha perdut el seu circuit de llits elàstics, que es va enfonsar després que el temporal arrenqués els arbres que el sostenien, i ha detectat danys en els elements de què es compon el seu circuit acrobàtic i l'atracció del salt pendular, ha informat el parc en un comunicat aquest dissabte.

La propietària de parc, Karin van Veen, ha explicat que la direcció i els treballadors han acordat "fer un pas endavant i abraçar la missió de sensibilitzar davant del canvi climàtic, suscitar l'acció i el compromís mediambiental", mostrant les conseqüències dels temporals sobre els boscos en un espai educatiu dins el mateix parc, situat al terme municipal d'Arbúcies.

Aquest nou espai serà "un museu a l'aire lliure que ensenyarà com queda un bosc després d'un episodi climàtic violent", escenari que els visitants podran contemplar mentre recorren passarel·les per sobre i per sota dels arbres caiguts, degudament apuntalats, en un recorregut que incorporarà explicacions sobre el clima.

"Volem que sigui interactiu, educatiu i impactant", ha explicat van Veen, i ha afegit que un cop estigui habilitat esperen rebre la visita d'escoles entre setmana, i de famílies i particulars el cap de setmana.
 
 
Arxivat a