El Club de Futbol Palautordera femení farà el pregó de la Festa Major de Sant Proget

La temporada passada va aconseguir l'ascens a categoria Preferent

Les jugadores del CF Palautordera femením seran les pregoneres de Sant Proget
Les jugadores del CF Palautordera femením seran les pregoneres de Sant Proget | CF Palautordera
Redacció
24 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:59h
Per al Club de Futbol Palautordera femení la temporada 2018-2019 va ser excepcional aconseguint l'ascens de Primera Divisió a Preferent, una fita històrica per aquest equip ja que mai havia estat en una categoria de tanta qualitat. I la primera volta de la temporada 2019-2010 ha estat per emmarcar-la ja que ha liderat la Preferent en moltes jornades per acabar en quarta posició en el seu debut "i continuem mirant amunt", asseguren.

Aquest divendres 24 de gener, però, deixaran el terreny de joc per una estona per traslladar-se a la Sala d'Actes de l'Esplai on faran el pregó de la Festa Major de Sant Proget de Santa Maria de Palautordera que comença avui i s'allargarà fins dilluns de la setmana vinent. Un nou repte que entomen de la mateixa manera que encaren els partits de futbol: decisió, control del joc i s'hi pot ser guanyar, en aquest cas agradar al públic que omplirà la sala.

Per l'Ajuntament la decisió d'oferir el pregó a l'erquip femení del Club de Futbol Palautordera ha estat clara "en un moment com l'actual de revisió dels rols de gènere, el món de l'esport és testimoni també d'aquest canvi de paradigma".
 

Aquí podeu consultar la programació de la Festa Major de Sant Proget