temporal

El temporal obliga a suspendre 37 rutes de transport escolar al Vallès Oriental

688 alumnes han quedat afectats

per Redacció , 21 de gener de 2020 a les 23:55 |
Un autobús de transport escolar. | Ajuntament de Montornès
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
37 rutes escolars d'anada a les escoles del Vallès Oriental han quedat suspeses aquest dimarts al matí com a conseqüències dels efectes de la llevantada que afecta la comarca i Catalunya.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha informat que, "tot i que les rutes s’han desenvolupat majoritàriament amb normalitat", 688 alumnes han quedat afectats: "El Consell Comarcal, segons les indicacions del Departament d’Ensenyament, ha mantingut el servei, tot i estar fent un seguiment exhaustiu del temporal per anar prenent les decisions adequades sobre la marxa", destaquen.


Tot i això, expliquen que ja dilluns a la tarda es va decidir suspendre les rutes de les escoles Joan Casas (Sant Antoni de Vilamajor) i Torre Roja i l’Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor), l’Institut Giola (Llinars del Vallès), l’Institut la Roca (La Roca del Vallès), l’Institut Vilanova (Vilanova del Vallès), totes per decisió dels respectius ajuntaments. Aquest dimarts la llista de centres afectats s'ha ampliat amb el CEE Montserrat Montero (Granollers), per manca de llum al centre. També s’han hagut de suspendre per manca d’usuaris la ruta al CEE Can Vila (Mollet del Vallès), la ruta a l’Escola Montbui (Caldes de Montbui) una ruta de les rutes de l’institut El Sui i una altra de l’Institut Pla Marcell (Cardedeu).
 

 

Participació