Eva Granados: «Amb els governs independentistes ha crescut la pobresa i la desigualtat a Catalunya»

La portaveu del Grup Parlamentari socialista al Parlament de Catalunya, ha visitat l'agrupació socialista de Sant Celoni

Eva Granados diu a Sant Celoni que un dels seus objectius immediats és guanyar les eleccions a Catalunya
Eva Granados diu a Sant Celoni que un dels seus objectius immediats és guanyar les eleccions a Catalunya | PSC Sant Celoni i La Batllòria
Redacció
19 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:07h
Aquest dissabte, Eva Granados, portaveu del Grup Parlamentari socialista al Parlament de Catalunya, va visitar l'agrupació celonina del PSC. Una trentena de militants socialistes de Sant Celoni es van aplegar en un restaurant de Sant Celoni amb la presència de la diputada socialista, amb qui van intercanviar opinions i preocupacions.

La tertúlia es va desenvolupar principalment entorn als efectes nocius que ha comportat el procés independentista al llarg dels darrers anys. Eva Granados va expressar que el Govern de la Generalitat "és un govern que no governa i que ha estat incapaç d'aprovar uns pressupostos des de l'any 2017". Durant aquest temps de govern independentista, des d'Artur Mas fins a Quim Torra, la pobresa i la desigualtat han crescut a Catalunya, una comunitat que, juntament amb Madrid, és la que més segrega a les escoles, va continuar la portaveu socialista.

També hi va haver temps per parlar sobre el deteriorament que han patit les institucions, a tots els nivells, al llarg dels darrers anys. En aquest sentit, Granados va expressar una profunda preocupació pels danys causats a l'Administració Comarcal sotmesa tant de temps a la servitud del procés. La portaveu parlamentària va fer una crida a allunyar-se dels nacionalismes, tant el de dretes espanyol com l'independentista, els quals tan sols els separa el número de barres de la bandera.

Eva Granados també va pronunciar paraules d'esperança, afirmant que "El PSC gaudeix de molt bona salut" i congratulant-se que "el partit socialista sigui un dels únics partits capaços de celebrar aquest tipus de reunions arreu de Catalunya, gràcies a la seva implantació territorial". A més, va afirmar amb contundència que "l'objectiu del PSC és guanyar les eleccions que, amb tota probabilitat, se celebraran en breu a Catalunya".

A les acaballes, es va obrir un torn de preguntes en el qual els militants celonins assistents a l'acte van poder expressar les seves inquietuds a la portaveu del PSC. Un dels temes més recurrents va ser la taula de diàleg que s'encetarà en breu entre el Govern de l'Estat i el Govern de la Generalitat. Els socialistes celonins també es van interessar per la direcció que prendria l'eixamplament de la base del parit previ als comicis.

L'Agrupació Socialista de Sant Celoni valora molt positivament l'acte i agraeix a Eva Granados la seva assistència, que catalitza la dinamització de la militància a nivell local.
 
 
Arxivat a