Mor als 91 anys Josep Mora Teixidó, exalcalde de Vallgorguina

Va ocupar l'alcaldia entre els anys 1974 i 1979.

Josep Mora, en una entrevista per L'Informatiu de Vallgorguina l'octubre de 2009
Josep Mora, en una entrevista per L'Informatiu de Vallgorguina l'octubre de 2009 | Jordi Purtí
Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:21h

L'exalcalde de Vallgorguina Josep Mora Texidó ha mort aquest dimecres 15 de gener a l'edat de 91 anys. La vetlla tindrà lloc des d'avui al tanatori de Sant Celoni. L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial i la senyera onejarà a mig pal. La Corporació Municipal i el personal de l'Ajuntament de Vallgorguina expressa el seu sentit condol a la família.

Josep Mora, fuster de professió, va ser alcalde de Vallgorguina del 1974 fins el 1979 però la seva activitat política va ser més àmplia ja que anteriorment ja havia estat regidor i tinent d'alcalde, des de l'any 1956. Assumí l'alcaldia en un moment que Vallgorguina podia desparèixer com a municipi a causa del baix nombre d'habitants (334) i corria el perill de quedar agregat a Sant Celoni, tal com ell mateix va explicar en una entrevista per a L'Informatiu en una entrevista per a L'Informatiu de Vallgorguina l'octubre de 2009.

Durant el seu mandat es construïren les urbanitzacions de Can Puigdemir, Canadà Park, Collsacreu, la Solana i Baronia del Montseny.

Arxivat a