Aturat el desnonament programat a Sant Pere de Vilamajor

Després de negociar Sindicat de Poble ha aconseguit una moratòria d'un mes

Dues furgones dels Mossos d'Esquadra ARRO per un desnonament a Sant Pere de Vilamajor
Dues furgones dels Mossos d'Esquadra ARRO per un desnonament a Sant Pere de Vilamajor | SdP de Vilamajor
Redacció
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:11h
El desnonament previst per aquest matí d'un pis a l'Avinguda Quatre Camins de Sant Pere de Vilamajor s'ha aturat. Tal com ha anunciat l'entitat Sindicat de Poble mitjançant les seves xarxes socials és que després d'una hora de negociació amb el seguici que havia de portar a terme el desnonament s'ha ajornat un mes. Tanmateix han afegit que seguiran lluitant "per aconseguir-hi un lloguer social aprofitant el nou Decret llei aprovat per la Generalitat el 23 de desembre passat". Des del Sindicat defensen la vida al poble enfront l'especulació dels grans propietaris.

En aquesta línia asseguren que amb el nou decret d'habitatge es podria aconseguir un lloguer social per a algunes de les famílies del poble que ho necessiten i han criticat la presència dels ARRO des de bon matí "d'una banda les veïnes lluitant plegades per viure dignament, per l'altra metralletes defensant una immobiliària indecent". El desnonament  era previst per les deu del matí i una hora abans  el Mossos d'Esquadra ja eren davant la porta de l'edifici del pis que s'havia de desnonar.

Sindicat de Poble també ha ironitzat davant aquesta situació "no fa ni un mes que ens hem presentat com a Sindicat i ja ens envien dues furgones i dues patrulles al poble", han escrit a les xarxes socials.