Escrutini final del procés de Pressupostos Participatius 2019 de l'Ajunmtament de Breda

El recompte es farà públicament el proper dissabte 11 de gener a les 10 del matí al Centre Cultural Els Forns i es coneixerà com s'invertiran 20.000 euros del pressupost municipal

Els veïns de Breda decideixen una partida de 20.000 euros del pressupost de l'Ajuntament
Els veïns de Breda decideixen una partida de 20.000 euros del pressupost de l'Ajuntament | AJB
Redacció
09 de gener del 2020
El procés de pressupostos participatius 2019 segons el qual la ciutadania decidirà el destí d'una partida de 20.000 euros del pressupost municipal arriba a la seva última fase, l'escrutini on es coneixerà la proposta o propostes guanyadores. El recompte es farà públicament el proper dissabte 11 de gener a les 10 del matí al Centre Cultural Els Forns.

Es portaran a terme les propostes més votades fins a esgotar la partida de 20.000 euros. És a dir, si la proposta més votada no esgota el pressupost i les següents entren dins d'aquesta quantitat també es faran. Les propostes guanyadores es duran a terme durant aquest 2020.

Amb aquest procés participatiu l'Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat o transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.