Sant Antoni de Vilamajor disposa d'un rocòdrom al Parc Freixeneda

Porta el nom de Joan Casalprim i de Tomàs i ha estat fruit dels pressupostos participatius de l'any 2019

Redacció
06 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:03h
A Sant Antoni de Vilamajor ha presentat un rocòdrom al Parc Freixeneda com a resultat del pressupost participatiu impulsat a l'Ajuntament del municipi entre el dies 21 i 31 de gener de 2019, en el que del total de les propostes recollides, una d'elles va ser l'aprovació de la instal·lació d'un rocòdrom a proposta dels Caminaires de Vilamajor i que ara s'ha fet realitat.

El rocòdrom està fet d'una estructura artificial d'escalada amb punts de protecció, amb una disposició triangular i una alçada de 8 metres, donant una superfície màxima d'escalada aproximada de 60 m2, amb 3 cares diferents, 3 rampes i 6 vies.

L'acte de presentació, celebrat el passat 4 de gener de 2020, també va servir per homenatjar Joan Casalprim i de Tomàs, vilamajorí estimat al poble i molt relacionat amb el món de l'escalada. A més, dem anera consensuada amb els Caminaires de Vilamajor, la família i el consistori, el rocòdrom porta el seu nom i la data de presentació va coincidir amb el seu 50è aniversari. Més endavant es farà la inauguració oficial de l'equipament municipal.