La CUP de Sant Celoni entra en precampanya electoral del 25N

Participa en la captació dels 5.000 avals necessaris per poder oficialitzar la seva candidatura a les eleccions al Parlament ja que es tracta d'una formació extraparlamentària

Redacció
17 d'octubre del 2012
La CUP de Sant Celoni recollint signatures a la plaça de la Vila
La CUP de Sant Celoni recollint signatures a la plaça de la Vila | Jordi Purtí
La CUP de Sant Celoni recollint signatures a la plaça de la Vila Foto: Jordi Purtí

David Fernàndez, candidat de la CUP a les eleccions al Parlament el 25N serà a sant Celoni aquest dissabte al vespre en l'acte inaugural de La Clau del Baix Montseny, un espai social i cultural d'oci alternatiu que aglutina diverses entitats del Baix Montseny. La presència del periodista i activista social es produirà la mateixa setmana que els integrants de la Candidatura d'Unitat Popular de Sant Celoni també participa en la campanya per aconseguir els avals necessaris per poder-se presentar als comicis.

Aquest és un pas previ per a totes les formacions extraparlamentàries -la CUP es presenta per primera vegada- i han d'aconseguir el 0,1% de signatures del cens de la demarcació. En aquest sentit, per poder oficialitzar la candidatura calen al voltant de les 5.000 signatures a tot Catalunya. En el cas de la CUP tot fa pensar que superarà aquesta xifra sense dificultats.