La Selecció Catalana femenina d'Handbol s'imposa al combinat Teccat a Santa Maria de Palautordera

Durant tot el cap de setmana el pavelló Josep Llavina i Esteve ha acollit el VIII Festival Teccat d'Handbol femení 2019

La final l'han disputada el combinat Teccat i la Selecció Catalana d'Handbol Femení
La final l'han disputada el combinat Teccat i la Selecció Catalana d'Handbol Femení | Ricard Ametller Saula
Redacció
30 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:03h
Nou èxit de participació i d'assistència de públic en el VIII Festival Teccat d'Handbol Femení - Gran Premi Diputació de Barcelona que s'ha celebrat, per tercer any consecutiu, al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera durant tot aquest cap de setmana.

La selecció catalana sènior d'handbol femení es va imposar per 33 a 34 al combinat Teccat amb un gol en el darrer segon en la final del Festival. El Teccat d'handbol femení ha estat marcat per l'alt nivell de joc que s'ha pogut veure en les diferents categories.

En el torneig d'handbol femení característic d'aquestes dates nadalenques hi han participat equips de categoria cadet, juvenil i sènior. Els equips participants són d'arreu de Catalunya, d'entre els quals Ascó i Terrassa en categoria cadet, BM La Roca en juvenil i en sènior i Oar Gràcia també en categoria sènior.

El Festival Teccat d'enguany ha servit, també, per entrenar-se i sortir preparades pels Campionats d'Espanya de Seleccions que es disputen anualment al gener, amb seu aquest any a Santander.
 

El combinat Teccat ha plantat cara fins el darrer segon a la Selecció Catalana d'Handbol Femení Foto: Ricard Ametller Saula