desaparició

Aquest dilluns es buscarà per quart dia consecutiu el veí de Santa Maria de Palautordera desaparegut

L'operatiu del dillus es centrarà per la zona de Vilalba Sasserra i la urbanització Canadà Parc

per Redacció , 29 de desembre de 2019 a les 19:40 |
Bombers Graes subaquàtics en la recerca de Francisco Quesada | Bombers de la Generalitat
El dispositiu de recerca de Francisco Quesasda, el veí de 85 anys de la urbanització Can Bosc de Santa Maria de Palautordera, ha acabat avui sense poder-lo localitzar. Els Bombers de la Generalitat, han comunicat que demà seguiran amb la recerca i l'ampliaran cap al sud-oest, direcció Vilalba Sasserra i es repassarà sector forestal proper a la urbanització de Canadà Parc, al terme municipal de Vallgorguina.

Aquest matí, s'ha reprès la recerca a la zona de la urbanització de Can Bosc amb efectius dels Graes subaquàtics, el Grup Caní de Recerca i el Grup Operatiu de Suport amb Creu Roja, Mossos d'Esquadra, Policia Local de Santa Maria de Palautordera, protecció Civil i més d'un centenar de voluntaris.


La recerca s'ha portat a terme en un radi de 500 metres de la benzinera situada a la carretera C-35 i fent una recerca intensiva a la zona de la urbanització amb els gossos i recerca intensiva sota l'autopista AP-7 així com els passos subterranis i pous.

L'avís de la desaparició es va rebre a les 21.34 hores de divendres quan un familiar va alertar que l'ancià no havia tornat a casa seva. Mossos i Bombers van fer una primera batuda per zona urbana fins a les 03.00 hores de la matinada i dissabte al matí es va reprendre el dispositiu ampliant el radi de recerca als polígons industrials del municipi i a un bosc que hi ha a tocar d'una benzinera.

 

Participació