Aquest dilluns es buscarà per quart dia consecutiu el veí de Santa Maria de Palautordera desaparegut

L'operatiu del dillus es centrarà per la zona de Vilalba Sasserra i la urbanització Canadà Parc

Bombers Graes subaquàtics en la recerca de Francisco Quesada
Bombers Graes subaquàtics en la recerca de Francisco Quesada | Bombers de la Generalitat
Redacció
29 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:06h
El dispositiu de recerca de Francisco Quesasda, el veí de 85 anys de la urbanització Can Bosc de Santa Maria de Palautordera, ha acabat avui sense poder-lo localitzar. Els Bombers de la Generalitat, han comunicat que demà seguiran amb la recerca i l'ampliaran cap al sud-oest, direcció Vilalba Sasserra i es repassarà sector forestal proper a la urbanització de Canadà Parc, al terme municipal de Vallgorguina.

Aquest matí, s'ha reprès la recerca a la zona de la urbanització de Can Bosc amb efectius dels Graes subaquàtics, el Grup Caní de Recerca i el Grup Operatiu de Suport amb Creu Roja, Mossos d'Esquadra, Policia Local de Santa Maria de Palautordera, protecció Civil i més d'un centenar de voluntaris.

La recerca s'ha portat a terme en un radi de 500 metres de la benzinera situada a la carretera C-35 i fent una recerca intensiva a la zona de la urbanització amb els gossos i recerca intensiva sota l'autopista AP-7 així com els passos subterranis i pous.

L'avís de la desaparició es va rebre a les 21.34 hores de divendres quan un familiar va alertar que l'ancià no havia tornat a casa seva. Mossos i Bombers van fer una primera batuda per zona urbana fins a les 03.00 hores de la matinada i dissabte al matí es va reprendre el dispositiu ampliant el radi de recerca als polígons industrials del municipi i a un bosc que hi ha a tocar d'una benzinera.