El jove pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, a la Indy Car 2020

El pilot vilamajorí ha estat el millor debutant de la temporada 2019 de la Súper Fórmula japonesa

Redacció
29 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:36h
Àlex Palou competirà la temporada vinent a la Indy Car 2020
Àlex Palou competirà la temporada vinent a la Indy Car 2020 | Mari Carmen del Río
El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, podrà fer realitat un dels seus somnis i la temporada vinent competirà a la Indy Car 2020 amb l'equip Dale Coyne Racing with Team Goh, un pas intermig amb l'horitzó d'algun dia poder fer el salt i competir amb bons mitjans a la Fòrmula 1.
 
El pilot vilamajorí ha estat el millor debutant de la temporada 2019 de la Súper Fórmula japonesa, farà tota la temporada completa de 17 carreres, debutant també de pas en les mítiques 500 milles d'Indianapolis. "Estic molt emocionat per anar als Estats Units a córrer en la Iny Car", ha declarat el jove baixmontsenyenc alhora que agraeix l'esforç de molta gent per arribar a aquest punt i, de manera especial, a l'equip que ho fa possible i a Kazumichi Goh que li ha donat l'oportunitat.

Àlex Palou ja va impressionar l'equip en les proves que es van fer fa uns mesos a Mid-Ohio i els seus responsables han assegurat que la millora del pilot de Sant antoni de Vilamajor és molt gran "és la nostra gran promesa per al futur i la Indy Car és una bona manera de demostrar-ho", asseguren.

Debutarà al febrer en els test per a preparar la primera cita de la Indy Car 2020 que serà a  Sant Petersburg, el 15 de març.