Se suspèn fins diumenge la recerca de l'home desaparegut a Santa Maria de Palautordera

Bombers, Mossos, Policia Local i Creu Roja han participat en la recerca per la C-35, la via del tren i polígons

Ampli dispositiu per trobar l'home desaparegut a Santa Maria de Palautordera
Ampli dispositiu per trobar l'home desaparegut a Santa Maria de Palautordera | ACN
NacióDigital
28 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:53h
L'ampli dispositiu de recerca d'un home de 85 anys desaparegut a Santa Maria de Palautordera s'ha ajornat fins aquest diumenge al matí. 14 dotacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Creu Roja han participat des del matí fins que s'ha fet fosc en la recerca per la carretera C-35, la via del tren i polígons de la zona. 

En aquest sentit, Bombers de la Generalitat ha demanat col·laboració ciutadana per la seva recerca. Tothom que vulgui participar s'ha de presentar diumenge 29 de desembre a les nou del matí al local social de la urbanització de Can Bosc, al carrer Osona número 2.

L'avís de la desaparició es va rebre a les 21.34 hores d'aquest divendres quan un familiar va alertar que l'ancià no havia tornat a casa seva. Mossos i Bombers van fer una primera batuda per zona urbana fins a les 03.00 hores de la matinada i aquest dissabte al matí s'ha reprès el dispositiu ampliant el radi de recerca als polígons industrials del municipi i a un bosc que hi ha a tocar d'una benzinera.

Les 14 dotacions dels Bombers han comptat amb efectius dels GRAE, el grup de recerca caní, el grup operatiu de suport i Punt de Trànsit. Els Mossos hi ha treballat amb patrulles de seguretat ciutadana, unitat canina i l'helicòpter.