Santa Maria de Palautordera acull el VIIIè Festival Teccat d'Handbol Femení - Gran Premi Diputació de Barcelona

En el torneig d'handbol femení característic d'aquestes dates nadalenques hi participaran equips de categoria cadet, juvenil i sènior.

Redacció
28 de desembre del 2019
Actualitzat a la 1:05h
Edició 2018 del Teccat a Santa Maria de Palautordera
Edició 2018 del Teccat a Santa Maria de Palautordera | NBM / arxiu
Aquest cap de setmana 28 i 29 de desembre es celebra el VIIIè Festival Teccat d'Handbol Femení - Gran Premi Diputació de Barcelona. Per a tercer any consecutiu, el Festival es disputarà a Santa Maria de Palautordera, en concret al Pavelló Josep Llavina.

En el torneig d'handbol femení característic d'aquestes dates nadalenques hi participaran equips de categoria cadet, juvenil i sènior. Els equips participants són d'arreu de Catalunya, d'entre els quals es troben Ascó i Terrassa en categoria cadet, BM La Roca en juvenil i en sènior i Oar Gràcia també en categoria sènior.

A banda dels clubs, també disputaran el Gran Premi Diputació de Barcelona els combinats Teccat en les tres categories. Aquests equips estaran composts per jugadores provinents de diferents països com Hongria i dels voltants de Catalunya i d'Espanya. També hi haurà la participació de les Seleccions Catalanes infantil, cadet i juvenil. El Festival Teccat els servirà per entrenar-se i sortir preparades pels Campionats d'Espanya de Seleccions que es disputen anualment al gener, amb seu aquest any a Santander.

Es farà una actuació musical per complementar el Festival, al llarg del qual hi haurà representants de la Federació Catalana, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Els diferents equips competiran durant tot el dissabte per endur-se el trofeu del Gran Premi Diputació de Barcelona. Els classificats disputaran les finals el diumenge a les quatre, a les sis i a les vuit de la tarda. Durant el matí es jugarà els tercers i quarts llocs.

El VIIIè Festival Teccat d'Handbol Femení - Gran Premi Diputació de Barcelona és una ocasió excel.lent per poder veure a les millors jugadores del món de l’handbol de categoria des d’infantil fins a sènior. El conjunt de diversos clubs i jugadores permetrà gaudir un any més de l’handbol amb un caire nacional i internacional.