trànsit

Els Mossos cacen un motorista que anava a 188 quilòmetres per hora per una carretera local d'Arbúcies

Es tracta d'un sabadellenc de 43 anys que ha estat denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària

per Redacció , 23 de desembre de 2019 a les 18:33 |
El motorista de Sabadell caçat a 188 Km per hora a Arbúcies | Mossos Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han caçat un motorista que anava a 188 quilòmetres per hora per una carretera local d'Arbúcies. L'infractor doblava el límit de velocitat permesa, que en aquest tram és de 90 km/h, i ara s'haurà d'enfrontar a un judici. Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat, durant un control de velocitat que els Mossos havien muntat a peu de la carretera GI-550, una carretera sinuosa que els motoristes en alguns casos aprofiten per anar a gran velocitat. .

El motorista, que té 43 anys i és veí de Sabadell, va passar rabent per davant del radar poc després de les dotze del migdia, sobrepassant en 98 quilòmetres la velocitat permesa. La policia el va identificar i el va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària. Els Mossos ja l'han citat perquè es presenti davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.


Segons recull el Codi Penal, aquest delicte porta aparellada una pena de presó de tres a sis mesos o bé treballs en benefici de la comunitat durant un o tres mesos. A més, també suposa la pèrdua del carnet de conduir durant un termini que s'estén entre un i quatre anys.

 

Participació