Èxit de participació del 10è Pessebre Vivent de Vallgorguina

Ha comptat amb més d'una seixantena de figurants

El naixement del Pessebre Vivent de Vallgorguina
El naixement del Pessebre Vivent de Vallgorguina | AJVALL
Redacció
23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:56h
Més d'una setantena de figurants i moltes altres persones treballant des de l'anonimat han fet possible una exitosa desena edició del Pessebre Vivent de Vallgorguina que, malgrat la forta ventada de la nit anterior, es va poder celebrar aquest diumenge 22 de desembre tal com s'havia programat.

Com és habitual, els visitants que s'hi van atansar van poder reiviure i gaudir de diferents oficis de l'època i tampoc no hi van faltar els pastors, els romans, l'àngel, els dimonis i el naixements repartits en una tretzena de parades situades al centre de Vallgorguina, en concret la plaça Sant Andreu, carrer del Sol i l' aparcament de terra costat Poliesportiu. Remarcar que el vestuari dels figurants és cosit per les voluntàries.

El Pessebre Vivent ja s'ha convertit en una tradició per al municipi que les veïns i els veïns se l'han fet seu sota l'organització de la Comissió del Pessebre que agrupa molta gent i entitats de Vallgorguina. La idea va sorgir fa deu anys quan Montserrat Palomé va motivar que fer un pessebre vivent podria ser una bona manera de desitjar el Nadal. Amb el pas dels anys ha anat creixent i també s'ha canviat d'ubicació.
 

Grup de figurants que han participat al X Pessebre Vivent de Vallgorguina Foto: AJVALL

 

Els dimonis del Pessebre Vivent de Vallgorguina Foto: AJVALL


 

Arxivat a