El vent fa estralls al Baix Montseny i obliga a anul·lar el Pessebre Vivent de Breda

També s'han informat afectacions per caiguda d'arbres a Vallgorguina i Santa Maria de Palautordera

Una part de l'atrezzo del Pessebre Vivent de Breda destrossat pel vent
Una part de l'atrezzo del Pessebre Vivent de Breda destrossat pel vent | Associació Dones de Breda
Redacció
22 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:07h
El fort vent que bufa des d'ahir al vespre ha provocat estralls a diversos punts del Baix Montseny que fins ara se sàpiga. Un dels llocs més perjudicats ha estat Breda ja que aquest diumenge 22 de desembre entre les 18h i les 20h s'havia de portar a terme el 8è Pessebre Vivent, però les ratxes de vent de 90 km per hora ho ha destrossat. Des de l?associació de Dones, organitzadora de l'acte, s'ha anunciat que no es farà cap altre dia.

En aquest sentit, informen que la meitat de les entrades que no es tornin aniran destinades per La Marató de TV3 i l'altra meitat a pagar les despeses de l'esdeveniment. Les persones que vulguin que se li tornin els diners de les entrades, l'entitat els retornarà als diferents punts de venda.

També hi ha hagut incidències provocades pel vent a Vallgorguina, concretament a la urbanització Baronia del Montseny on la caiguda d'alguns arbres han esclafat un cotxe que hi havia aparcat.

 

Un arbre ha caigut sobre un cotxe a la urbanització Baronia del Montseny de Vallgorguia Foto: NBM


I a Santa Maria de Palautordera ha caigut un arbre de l'escola La Tordera, situada al barri del Virgili, Temple i Ca l'Abril. No ha causat desperfectes.

 

Un arbre caigut a l'escola La Tordera de Santa Maria de Palautordera Foto: Joan Romeu


A Sant Antoni de Vilamajor ha tingut una incidència directa en la Fira de Nadal, ja que el fort vent ha obligat a anul·lar la segona jornada, tal com ha anunciat l'Ajuntament mitjançant les xarxes socials.