turisme

Breda es promociona amb una nova pàgina web d'informació turística

L'objectiu és disposar d'un recurs online on es trobin els atractius del municipi de manera ordenada i intuïtiva per a potenciar el sector turístic

per Redacció , 14 de desembre de 2019 a les 08:17 |
Breda disposa d'un web per promocionar-se turísticament
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Breda compta amb una nova pàgina web d'informació turística del municipi. El portal www.turismebreda.cat recull tota la informació sobre els principals atractius de Breda en català, castellà, anglès i francès. S'hi pot trobar informació sobre el patrimoni de la Vila, la seva història pràcticament mil·lenària, aspectes de la vida bredenca com la seva forta vinculació a l'elaboració de terrissa de forma artesanal o l'entorn natural privilegiat, dins del Parc Natural del Montseny.

Dins d'aquesta nova pàgina s'hi troba informació detallada sobre el conjunt arquitectònic que forma part del patrimoni bredenc i de l'entorn del municipi, com el Monestir de Sant Salvador, el Claustre, el Pati de l'Abadia o el Castell de Montsoriu, entre d'altres. També hi apareixen les diferents rutes de senderisme que passen pel municipi i el seu entorn amb informació detallada, degudament senyalitzades i amb els perfils per a conèixer la dificultat i que cadascú pugui triar la més adient. En dos clics es pot accedir fàcilment a la informació necessària per a conèixer camins com la Ruta de les Fonts, la Ruta de l'Eucaliptus o la Ruta de les Terreres o d'altres més coneguts com la Ruta del Castell de Montsoriu, la Ruta de la Font de la Pintoresca o la Ruta de l'Ermita de Santa Anna.


Un dels punts més destacats a www.turismebreda.cat és la forta vinculació del municipi amb el sector ceramista i terrissaire, puntal econòmic i patrimonial de Breda durant segles i que a dia d'avui segueix viu, amb obradors, indústries modernes que exporten arreu del món i comerços dedicats a aquest producte. La nova pàgina web també és una bona base de dades on trobar de forma ràpida i ordenada dades de contacte de diferents establiments comercials del municipi, principalment de restauració i allotjament.

En definitiva el nou portal d'informació turística de Breda és una nova eina per a la promoció econòmica de la Vila. L'objectiu és disposar d'un recurs online on es trobin els atractius del municipi de manera ordenada i intuïtiva per a potenciar el sector turístic, creant riquesa i noves oportunitats per als vilatans i vilatanes.

 

 

Participació