«Nadales de molsa i boix grèvol» a Santa Maria de Palautordera

La Quadra, sala cultutal, acull un concert-conferència que fa un recorregut pel lied i la natura

El lied arrioba aquest diumenge a La Quadra, sala cultural de Santa Maria de Palautordera
El lied arrioba aquest diumenge a La Quadra, sala cultural de Santa Maria de Palautordera | La Fàbrica de Lied
Redacció
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:36h

La programació de la Fàbrica de Lied arriba aquest diumenge 15 de desembre a Santa Maria de Palautordera on, a La Quadra, sala cultural, a partir de les sis de la tarda es presentarà un recorregut pel lied i la natura propia de l'època nadalenca. Un recital-conferència de la mà del doctor Martí Boada on els assistants podran descobrir els elements naturals autòctons associats amb les festes de Nadal, molts d'ells protagonistes també de l'imaginari del Lied: la muntanya, la nit silenciosa, els estels, la neu, les bèsties del pessebre, els pastors, els ocells, la fusta, el tío, els avets, el boix, el grèvol i la molsa.

Boada, científic i geògraf ha dedicat gran part de la seva trajectòria a la divulgació ambiental, però en aquesta conferència-concert hi tindrà també protagonisme el Lied i la cançó nadalenca a través d'un repertori interpretat per Idoia Rodríguez al piano i tres dels cors més importants de la falda del Montseny, com són el Cor de Cambra de Palautordera, sota la direcció de Joan Valero, la Coral Briançó, sota la direcció d'Emilio de La Linde i la Coral Turó del Vent, sota la direcció de Carolina Segovia.

Intèrprets: Martí Boada, naturalista; Idoia Rodríguez, piano; i Irene Argüello, viola. El Cor de Cambra de Palautordera, dirigit per Joan Valero.  Interpretaran diversos autors, cançó popular i tradicional i cançó nadalenca.

L'entrada és gratuïta