El partit entre el CH Palautordera i el Lleida Pardinyes televisat per la Xarxa

El matx de Lliga Catalana femenina es podrà veure a partir de les 18h a través de les televisions locals

La jugadora Joana Andreu la referent en atac del CH Palautordera
La jugadora Joana Andreu la referent en atac del CH Palautordera | Facebook CH Palautordera
Redacció
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:08h

Les càmeres de televisió tornen al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera. Serà aquest diumenge 15 de desembre on a partir de les 18:05 La Xarxa televisirà en directe a través de les televisions locals el partit de Lliga Catalana femenina que enfrontarà el CH Palautordera i el Lleida Pardinyes.

Un partit interessant on les jugadores palauenques, aquesta temporada entrenades per Marc Lurbe, saón la revelació del campionat i en aquests moments són quartes a la classificació amb els mateixos punts que les terceres classificades. L'equip ha demostrat molta regularitat des que ha començat el campionat, tot i que ve de perdre 22-25 contra l'Associació Lleidetana, equip que encapçala la classificació amb cinc punts més que el CH Palautordera Salicru.

En el partit de diumenge, però, el Novadmin Lleida Pardinyes no els posarà les coses fàcils ja que estan classificades en sisena posició de la classificació a només dos punts de les palauenques i una victòria suposaria atrapar-les.

La retransmissió televisiva a més de poder-la seguir a través de les televisions locals també es podrà seguir  en streaming a la plataforma XALA! La plataforma www.xala.cat. El peu de pista del partit el farà com és habitual Ràdio Vitamènia, l'emissora municipal de Santa Maria de Palautordera.