Noves càmeres lectores de matrícules a Sant Antoni de Vilamajor

Les dues càmeres s'han instal·lat a la urbanització Les Pungoles

Una de les càmeres de la urbanització Les Pungoles de Sant Antoni de Vilamajor
Una de les càmeres de la urbanització Les Pungoles de Sant Antoni de Vilamajor | AJSAV
Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:12h

La instal·lació de càmeres lectores de matrícules per augmentar la seguretat és una de les accions que s'estan portant a terme a diversos municipis del Baix Montseny. L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor se n'han instal·lat dues a la urbanització Les Pungoles, concretament a la cruïlla del carrer Fontalba i al carrer Matagalls.

Des de la regidoria d'Urbanitzacions es considera que es tracta d'una eina necessària per fer més segura la seguretat dels ciutadans. aquestes càmeres van connectades
a una base de dades on estan enregistrats tots els vehicles robats, sense assegurança o que es troben sota disposició judicial. L'empresa encarregada de dur a terme  la instal.lació ha estat Controlcat.

Aquestes no són les primeres càmeres que s'instal·len a Sant Antoni de Vilamajor ja que fa justament tres anys en una primera fase se'n van col·locar al nucli urbà i a les entrades de les urbanitzacions de Sant Julià d'Alfou i Les Pungoles.

La presència d'aquestes càmeres ja han demostrat la seva utilitat, sense anar més lluny el darrer cap de setmana gràcies al seu bon funcionament, els Mossos d'Esquadra van poder detectar una matrícula sospitosa d'un vehicle que es feia servir com a mitjà de transport per cometre, suposadament, robatoris en domicilis particulars. Es van detenir dues persones.