Més de 1.700 persones a la segona edició del Tututs Festival

El festival esdevé de nou un gran èxit de públic

Redacció
15 d'octubre del 2012
Ambient del Tututs Festival 2012
Ambient del Tututs Festival 2012 | Tututs Festival
Ambient del Tututs Festival 2012 Foto: Tututs Festival

La segona edició del Tututs Festival, el festival que es va fer els passats 11 i 12 d’octubre a Breda, s’ha tancat amb una xifra de més de 1.700 assistents en total, segons que informa la colla de Diables U)-7KOU i ERC-BReda, organitzadors del festival. L’esdeveniment va començar el dijous 11 amb les actuacions al Pavelló Poliesportiu de Jordi MB, Miquel Fontova i Josmar, una nit que va congregar a més de 500 persones.
 
Divendres a la tarda, divuit parelles van participar al segon Torneig de Futbolí organitzat al Bar La Bassa, que també va acollir una actuació de pallassos que va congregar a un bon grapat de menuts.
 
El plat fort, però, va ser el concert de divendres a la nit amb Orquestra Diversiones, Strombers, Miquel del Roig i Raska. Amb més de cinc-centes entrades anticipades venudes, el concert ja es preveia multitudinari, i finalment van ser més de 1.200 les persones que es van aplegar al pavelló tot i el mal temps. Alguns punts forts de la nit van ser la col·laboració del grup Els Catarres amb Miquel del Roig o l’actuació conjunta durant un parell de cançons de l’Orquestra Diversiones amb el grup de batucada Kabum.