La Diputació de Barcelona promou la governança de les TIC a l'Ajuntament de Sant Celoni

L'objectiu ha estat realitzar una anàlisi de la situació actual tenint en compte els recursos TIC disponibles, el model de treball i els projectes i iniciatives en curs

per Redacció , 9 de desembre de 2019 a les 19:58 |
Ajuntament de Sant Celoni | Jordi Purtí
L'Ajuntament de Sant Celoni ha rebut una assistència tècnica per a la governança de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest recurs s'ha concretat en una diagnosi TIC.
 

L'objectiu ha estat realitzar una anàlisi de la situació actual tenint en compte els recursos TIC disponibles, el model de treball i els projectes i iniciatives en curs. Amb les conclusions extretes s'ha dissenyat un pla de millora per a l'Ajuntament, que conté un conjunt d'actuacions per prevenir problemes, corregir tendències i millorar l'àrea TIC.

La Diputació de Barcelona dona assistència als ajuntaments en la planificació de la gestió de l'àmbit tecnològic, en concret, amb l'elaboració de treballs de diagnosi i plans directors amb l'objectiu de gestionar eficientment els actius tecnològics. L'assistència tècnica per a la governança de les TIC és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació i s'emmarca dins del capítol de sistemes '’informació municipals.

 

 

Participació