detenció

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina

La detenció ha estat a La Roca del Vallès i s'han pogut localitzar gràcies a les càmeres lectores de matrícules instal·lades al municipi

per Redacció , 8 de desembre de 2019 a les 19:55 |
Una de les càmeres lectores de matrícules a l'entrada d'una urbanització de Vallgorguina | AJVALL
La instal·lació de càmeres lectores de matrícules a les entrades de les urbanitzacions i al centre de Vallgorguina ja ha donat fruits positius. Gràcies a aquest sistema de seguretat i la intervenció policial dels Mossos d'Esquadra s'han pogut fer aquest cap de setmana algunes detencions que presumptament podrien estar relacionades en alguns dels robatoris comesos en domicilis d'aquest municipi del Baix Montseny. S'han detingut dues persones a La Roca del Vallès. Pel que ha pogut saber NacióBaixMontseny la detecció de la matrícula sospitosa es va fer a l'entrada i sortida de la urbanització Can Puigdemir i han facilitat la feina.

Els presumptes lladres havien llogat un vehicle amb el que feien els robatoris de manera força ràpida ja que entre l'entrada i la sortida l'interval de temps era de quinze minuts i després es desplaçaven en direcció la comarca del Maresme, tot i haver estat localitzats al Vallès Oriental. Una vegada els Mossos d'Esquadra tenien clar que es podria tractar d'una matrícula sospitosa el número es va introduir com a tal a les càmeres que també disposen altres municipis, la qual cosa ha permès detectar l'itenerari dels presumptes lladres fins poder-los detenir.


Fa pocs dies representants de l'Ajuntament de Vallgorguina i dels Mossos d'Esquadra per temes de seguretat. Els robatoris en domicilis les darreres setmanes va ser un dels temes que es van posar sobre la taula.

 

Participació