partits

​El Jovent Republicà del Vallès Oriental renova la seva permanent

El granollerí Jett Kirkerud, portaveu; i la garriguenca Júlia Mumany, secretària d'organització regional

per Redacció , 2 de desembre de 2019 a les 15:14 |
La nova permanent de Jovent Republicà al Vallès Oriental | Cedida
Aquest dissabte 30 de novembre a Granollers, el Jovent Republicà del Vallès Oriental, les joventuts d'ERC, ha renovat la seva permanent regional, encapçalada pel granollerí Jett Kirkerud com a portaveu i acompanyat la garriguenca Júlia Mumany com a secretària d'organització regional. El molletà Sergi Suárez s'encarregarà de la comunicació institucional de l'organització i la franquesina Laia Palacín portarà la secretaria d'activisme. La secretaria de finances seguirà encapçalada pel garriguenc Eduard Guerra, que va entrar al càrrec el 26 d'abril de l'any en curs.

La nova permanent es compromet, segons ha destacat en un comunicat, "a enfortir l'organització, reforçant aquells punts on ja té impacte i projectant millores per seguir sent el referent polític de la comarca i dels Països Catalans".


L'organització va celebrar el seu 4t congrés regional des de la separació de la regional del Vallès en dues regionals: Oriental i Occidental.  L'acte va comptar també amb la presència i la intervenció de Pau Morales, Portaveu Nacional del Jovent Republicà.

La nova permanent ha aprofitat per agrair la feina feta per l'anterior portaveu, la vilamajorina Carla Blasco.


 

Participació