La rotonda del «vado» de Santa Maria de Palautordera ja és operativa

Des de dijous al matí els vehicles que circulen per la C-35 des de Vilalba Sasserra ja poden entrar directament a la BV-5301

Rotonda del «vado» de Palau aquest dijous al matí
Rotonda del «vado» de Palau aquest dijous al matí | AJSMP
Redacció
30 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:11h

Les obres de la rotonda del vado de Palau, en la confluència de les carreteres C-35 i BV-5301 han cobert una nova fase i des d'ara els conductors que circulen des de Vilalba Sasserra i volen entrar a Santa Maria de Palautordera ja no cal que vagin a voltar a la rotonda de la sortida de l'autopista AP-7. Les obres han anat molt millor del que s'havia previst inicialment i s'han pogut avançar els terminis d'execució.

L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha expressat la seva satifacció ja que considera que és una molt bona notícia i agraeix la paciència que durant tot aquest temps que han durat les obres han tingut els palauencs i les palauenques "però les obres han estat necessàries perquè l'objectiu final s'ho valia".

A falta d'acabar de pulir detalls, el Departament d'Infraestructures i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va adjudicar les obres fa dos anys i l'acte de replanteig es va fer el passat 1 d'abril.